Terapia energiou

Veci medzi nebom a zemou evidujem odjakživa. Už ako dieťa som mala zmysel pre jemné veci, videla som duchov, energie a bytosti. Keďže ma okolie v tom veľmi nepodporovalo, tak som to v sebe udupala. Časom som sa k tomu vrátila a začala som pátrať po literatúre, ľuďoch ktorí by ma nasmerovali, niečo naučili, atd.

Aktívne som začala s energiami pracovať v roku 2004, kedy som navštívila prvé kurzy a iniciácie. Od vtedy sa aktívne vzdelávam, pomáham ľuďom nájsť rovnováhu (v zdraví, psychike, vo vzťahoch atd).

Nepovažujem sa za liečiteľa, skôr sa snažím pomáhať ľuďom uzdraviť sa, prísť do rovnováhy a harmónie. Každé telo má samouzdravujúce schopnosti, ja sa snažím pomôcť telu vyčistit, odblokovať, rozbehnúť energiu a podporiť samoliečivý proces...Taktiež sa snažím uľaviť od bolesti a zmierniť priebeh choroby/nerovnováhy. Pomáham nájsť človeku príčiny problému a nájsť cestu k uzdraveniu. V spolupráci s človekom, ktorý hľadá pomoc u mňa, je vždy väčšia šanca na uzdravenie a nápravu. Ak niekto očakáva zázraky bez jeho vlastného pričinenia, tak ho čaká ťažká cesta. Vždy je dôležitá spolupráca, ako keď hodíte niekomu loptu a on ju chytá :-) Musí byť vysielač aj príjemca. Nikto to neurobí za nás... Za svoje zdravie si môžeme sami, a nesieme zaň zodpovednosť. Terapeut je navigátor a pomáha, nie je zodpovedný za zdravie klienta. Ak nie je "prijímateľ" dostatočne otvorený, dôverujúci a prijímajúci a veriaci /a taktiež ak sa nepričiní o nápravu/, výsledky budú minimálne a krátkodobé...

Najradšej pomáham osobne, keď som v priamom kontakte s ľuďmi, porozprávame pri čajíku a skúsime spoločne nájsť riešenie. Zistila som, že veľmi dôležitý je otvorený  rozhovor. Ak sa človek nebráni, otvorí sa mi, a porozpráva čo ho trápi, často odhalíme príčiny choroby alebo problému.

K diagnostike používam kyvadlo , automatickú kresbu a moje vnútorné videnie/vnímanie. Ak je človek dostatočne otvorený, môžem kombináciou týchto metód odhaliť rôzne skryté veci.

Pomáham ľuďom aj na diaľku, tí ktorí ležia v nemocnici, alebo sú z ďaleka a nemôžu pricestovať. Ak hľadáte pomoc pre blízkych, potrebujem  ich súhlas, pokiaľ je to možné.

Pri terapiách používam na očistu bielu šalviu, ktorá prečistí auru, telové a čakrové sviečky, ktoré vyťahujú zápaly, toxíny, cysty, kamene a negatívne zhluky, toxické zvyšky po chemoterapii atd. Taktiež banky, pekne čistia telo a naprávajú energiu..

Po sviečkovaní používam uzdravujúcu energiu, ktorú aplikujem na klienta. Niekedy používam aj kombináciu s akupresúrou.

Po skončení terapie, ak je potrebné, naplánujem posielanie energie na diaľku na doliečenie. Návsteva u mňa sa musí niekedy zopakovať. Ak si pestujeme našu chorobu 30 rokov, nemôžeme očakávať, že sa jej naše telo zbaví po jednej terpii.

Terapie energiou, kraniosakrálna terapia, sviečky či banky sú výbornou prevenciou, takže určite môžete prísť aj vtedy, ak nemáte vyslovene žiaden zdravotnýproblém. Ľudia prichádzajú opakovane aj kvôli príjemnému relaxu a "dobijú si baterky":-) Zároveň robia niečo pre seba, a posiľňujú imunitu... Po každej terapii je vhodné oddychovať a piť dostatok tekutín.