Harmonizačné obrazy a sviečky

Liečivé obrazy robím na želanie, podľa toho do akého priestoru obraz ide a na aký účel. Obrazy môžu byť konkrétne (napr. strom, anjel...) alebo farebné abstraktné. Všetko je v galérii tu na stránke

Obrazy aj sviečky sú vždy zasvätené do energie ktorá je očistná, harmonizačná. Každý obraz vyžaruje liečivú a láskavú energiu, ktorá nielen naplní priestor, ale ovplyvní všetky veci, predmety, bytosti, rastliny, zvieratá a ľudí, ktorí v tomto priestore sú.

     

Sviečky sú okrem toho zasvätené aj niektorému Archanjelovi, ktorý má konkrétne zameranie.

Takže sviečka okrem toho rieši aj konkrétny problém a napráva energiu v nejakom smere, ktorý potrebujete. Napríklad zdravie, láska, priateľstvo, úspech v práci, podpora pri tvorení, cestovaní, financiách, riešení nejakých problémov, podpora rodiny, pestovaní bylín a následného vyrábania produktov, ochrana majetku, celková ochrana, riešenie strachov...a iné...

Robím aj tzv.kartičky, sú to malé obrázky na drevenej doštičke, ktorú môžete nosiť v kabelke, vo vrecku, môžete ju mať v práci pri PC, v aute, pod vankúšom... Robím ich aj ako magnetky, prípadne sa dajú niekam nalepiť.

Tieto kartičky obsahujú symboly Archanjelov podobne ako na sviečkach. Takže tam kde nemôžete zobrať/zapáliť sviečku, pomáha kartička. Táto kartička je tiež zasvätená, má podobné účinky ako sviečka alebo obraz. Okrem toho tieto kartičky môžete prikladať na bolestivé miesto za účelom liečenia, zníženia bolesti, revitalizovania, nabíjania a harmonizácie. Ak si ju dáte do vrecka/kabelky otočenú obrázkom smerom von, môžete sa tak chrániť pred negatívnymi energiami v prostredí, kde je veľa ľudí (nemocnice, nákupné centrá, atd.

S kartičkami a sviečkami sa môžete „rozprávať“, to znamená, že sa kontaktujete priamo s Archanjelom a môžete ho požiadať o konkrétnu pomoc- čo potrebujete.

Sviečky môžu vydávať rôzne zvuky, ako praskanie, pískanie, a iné... Väčšinou je plameň v pokojnom stave, ak sviečka niečo rieši, môže byť plameň nepokojný, prípadne môže aj zadymiť. Ak sa uvoľní veľké množstvo energie, je možné že sviečka praskne alebo vytečie.

Vo väčšine prípadov sviečky nestekajú a dlho horia. Nenechávame ich bez dozoru.

Kartičky, sviečky alebo obraz si môžete objednať mailom, telefonicky, alebo cez FB, lebo e-schop zatiaľ nie je spojazdnený Ďakujem za pochopenie.